ΓΚΕΑ ΖΗΤΑ - ΙΩΑΝΝΗΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε.

Αισιοδοξία, οραματισμός, δημιουργικότητα...

Αυτά και κάποια λιγοστά μηχανουργικά εργαλεία, αποτελούσαν τα "όπλα" του Ιωάννη Ζαντιώτη, όταν το 1974 ξεκινά με μικρά αλλά σταθερά βήματα την παρουσία του στο χώρο του ανελκυστήρα.

Σήμερα, 36 χρόνια μετά, η εταιρία ΓΚΕΑ ΖΗΤΑ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΝΤΙΩΤΗΣ, συνεχίζει κάνοντας αισθητή την παρουσία της στο χώρο, σε μια σύγχρονη βιομηχανική μονάδα 6.500 τ.μ. η οποία εδρέυει στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Τα "όπλα" μας βέβαια σήμερα σε περισσότερο εξελιγμένη μορφή... Εξειδικευμένα εργαλεία, έμπειρο προσωπικό, αξιόλογες συνεργασίες με οίκους του εξωτερίκου, μα πάνω απ’ όλα μεράκι για τη δουλεία μας και πρωτοποριακές ιδέες όσο αφορά το σχεδιασμό και την παραγωγή των εξαρτημάτων του ανελκυστήρα.

Μια ολοκληρωμένη παραγωγική μονάδα πλέον, η οποία στοχεύει στα ολοκληρωμένα συστήματα ανελκυστήρα και δίνει λύσεις και νεοτεριστικές ιδέες σ’ αυτούς που ασχολούνται με το αντικείμενο.

Με πολλές προτάσεις και μεγάλη ποικιλία υλικών, ελπίζουμε να ικανοποιήσουμε και τους πλέον απαιτητικούς φίλους μας, προσφέροντάς τους πάντα την τεχνική μας υποστήριξη αλλά και την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στους χώρους του νέου μας εργοστασίου.

main photo